Om oss

OM OSS

Monica


 Monica utdannet seg først til kokk, senere Labteknikker, så interiørkonsulent, jaggu det ble noen fag på Bi også;-) Men lidenskapen ligger i det å skape noe nytt, annerledes og overraskende, gjerne ett annerledes selskap du ikke glemmer at du var i. Monica har alltid likt å trene, og ble hektet på Pilates for 7år siden, gikk instruktørkurs og jobber nå som instruktør.


 


Stero


Stero er utdannet innen reklame og dekoratør, har jobbet som stuntreporter for Radio 1 og The voice i mange år. Tidligere norgesmester i freestyle på ski. I tillegg har han lang erfaring som speaker/konfransier fra mange ulike arrangement. Som om ikke det var nok så har han også  undervist i breakdance for barn og unge i over 15år. Stero er superkreativ og er alltid i godt humør.Drømmer blir til virkelighet

 Drømmen ble til virkelighet sommeren 2011 da vi ble de heldige eiere av Øvre Geving gård på Hell. Vi byttet ut rushtrafikk og bylarm i Trondheim, med eng og åker, høner og hester på Hell.


Og det skal mye humør og selvironi til for å få gjort om en breakdansende risvollanramp og en kaffelatte drikkende pilatesinstruktør til bonkaill og gårdskjerring, men vi mangler  verken humor eller kreativitet, så her trives vi kjempe godt.


Vi har mange planer for gården og håper at våre gjester skal bli like glad i den som vi er blitt.